torsdag 6 december 2018

Pernilla Wahlgrens show "kort glad och tacksam".......hur glad och tacksam är inte mannen å jag då.
Att få en förtidig julklapp av alla barnen är sann kärlek och mitt mamma hjärta klappar lite extra för våra fina barn. Nu hade jag iofs varit fullt delaktig i att vi skulle få denna julklapp redan när biljetterna bokades i mars eller april...men ändå liksom <3

Vilken härlig och underbar artist Pernilla är och vilka underbara med artister hon har. Utsålda föreställningar precis överallt hon kommer. Se den om ni har möjlighet...den är så jävla bra......

Bra men inte de bästa platserna på balkongen och en kvinna med världens snyggaste håruppsättning på säkert 15 cm framför mig och inte fan kunde hon sitta tyst och stilla heller, nä då hon skulle både snacka med sin dotter på ena sidan om henne och sin mor som var på andra sidan....att det fanns en glad och kort person bakom henne som oxå ville tycktes inte bekomma henne. 


Frånsett från denna hårresande mupp var allt bara bäst och vi njöt av showen och skrattade konstant i två timmar....





Allt i ett liksom....bra musik, de drev hejvilt med sig själva, "slag under bältet" skämt, "smygreklam" från både Mathem och Specsavers, driv med alla barnen osv....än en gång.....så jäkla bra.

Kort glad mamma med muffinsmage och lång glad pappa med Marabou mage tackar alla våra underbara barn för denna härliga julklapp som gav oss skrattkramp och en lyckokänsla som håller i sig än...älskar er. Tack även till dottern som följde med oss på denna härliga kväll.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar