tisdag 9 oktober 2018

När allt bara blir fel och tröttheten är värre än värst.

Två timmar kvar på jobbpasset och jag känner att all ork och energi försvann. Minns knappast hur jag tog mig hem, men eftersom bilen är hemma så körde jag alla gånger hem. Duschar och är så trött att jag mer än gärna gått näck eftersom jag inte knappast orkade få på mig lite kläder. Tröttheten fullkomligt exploderar i kroppen. Mannen ringer, snabb pratar om nåt pucko som bjuder över sonens bud på lägenhet....det fattar väl alla att vår sons bud ska man inte bjuda över... eller? Ska bara ta en treo sen kallade soffan på mig. Sms....prata? Japp jag ringer, prata på du medan jag tömmer diskis och fyller den. Oj var där te kvar i muggen som jag just tappade i golvet...ja det var det visst....te stänk upp på ovan skåpen på kyl o frys och på alla skåp. På golvet världens pöl av te. Jag är full av kallt te på kläderna, strumporna dyngsura och jippi där går hunden i det.. för kallt te är visst godare att dricka från mitten av pölen...tass tryck ut i hallen.... Torka, torka både kök och mig själv med luren mot örat. Nä du nu måste jag få vila, jag är så trött. Kudden mot örat och där däckade jag direkt. Den ljudlösa mobilens vibbar hörs på bordet när det ringer. Oj sov du, då ska jag inte störa. Nä prata du, jag är ju vaken nu.....Det var jag visst inte för jag minns knappast vad vi pratade om. Måste sova lite till...gud så skönt.... Och där vibbar mobilen igen....jävlar nu är jag visst lite otrevlig mot stackars mannen som ringde när jag sov som bäst. Tvingar mig upp från världens skönaste soffa och ut med hunden . 

Mat??? Måste vi verkligen äta, går det inte lika bra med äggamacka och varm oboy? Nähä .... Mac Donalds? Nix, alldeles för trött för att sätta mig i en bil. Vill inte laga mat. Baam....där står man och kokar 700 olika sorters pasta med 700 olika koktider....varför inte bara ta en sort liksom???Nä då kör man på koka pastaskvättar....varför inte liksom...
Korven blev god och sprack inte....gillar inte spruckna korvar.

Puckot bjöd över sonen igen...sonen ger sig inte. Jag blir arg på puckot som inte har brytt sig förrän sonen budade och det skulle skrivas i går, då vaknade puckot och nu trissar puckot upp priset. Puckot och mäklaren ska vara glad att jag bor långt i från. 

Godis suget river i mig....chokladrulltårta... Drömrulltårta.......JAAA

Potatismjölet är så gott som slut, googla recept utan potatismjöl eller så höftar man lite. Ugnjävulen har stått och fått största fettiga geggamojje fläcken i sig. Vem och varför? Tid att göra pyro? Nix mitt blodsocker är i källaren nu. Torka av det värsta. Var fan är min braspanna? På bänken med 7 ton halvruttna äpplen som skulle blivit must typ förra veckan. Bakplåtspapper finns....plus på det. Fatta hur mycket varm fettig geggamojja i ugnen stinker å ryker.....
Nu ska bara smörkrämen på....hmmm undras varför smörkrämen smälter...a just det, kakan var nog liiite för varm.....

Vilken jävla skit kväll alltså. 

De halvruttna äpplen var det ända jag pallade fota. Köket ser ut som ett bombnedslag, köksgolvet behöver moppas igen och jag vill inte ens tänka på hur köksluckorna och kyl o frys ser ut i dagsljuset.
 Nu blir det iaf varmt te och drömrulltårta med halv smält smörkräm....

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar