söndag 7 oktober 2018

Å så vackert och fint livet är egentligen.

Vi har fler barn är medelsvenssons så nu när våra barn är vuxna så har det stått Bröllop & Vigsel på agendan en del gånger i år och i fjol.

Sist ut för denna gången var barn nr 2 i vår skara av goa härliga ungar. 
En vacker septemberdag i deras trädgård vigdes vår dotter och vår svärson. Deras fina barn var så gulliga som näbbar och de hade små fina blomster corsage på sina skjortor. 



Brudbuketten var så vacker och den hade vår ena dotter gjort liksom corsagerna och övriga blomsterprydnader.


Själva vigseln var som sagt i deras trädgård. En liten näbb tog en krycka från gammelmormor och på så sätt stal han nästan hela showen haha....busunge <3. Tror jag har typ 100 foton från de fem minuterna det tog att säga JA och kyssa varandra och på så gott som vart enda foto finns en stor krycka och en lite gosse ;)



De hade gjort så fint i ladan fd tröskelängan, dukat långbord, dekorerat och satt upp ett photobås en sk Photo booth. Älskar det där fotobåset alltså, önskar att jag hade haft ett sånt på vår stora 105 årsfest förra sommaren. 





Jag blir alltid så rörd och mina ögon tåras och jag vill bara börja storgråta när det gäller bröllop och barndop. Det är ju så vackert och kärleksfullt.

Vigselförrättaren var en pratglad man som stannade kvar under hela måltiden. Maten var jätte god liksom all dricka. 
De hade valt att ha ett litet bröllop med bara den absoluta närmaste släkten, typ föräldrar, mor/far föräldrar, syskon och barn. Precis lagom och hanterbart, vi blir ju många nog ändå.



En vacker och kärleksfull dag att uppleva och att minnas. Och vi fick ytterligare en "riktig" svärson. 
Tack för en underbar dag älskade dotter med man & barn.


Kärlek när den är som bäst <3.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar