fredag 19 februari 2021

Hej pĂ„ er 💓

Vi har trots alla restriktioner ang coronan varit i vÀg 50 mil frÄn hemmet. VÀl dÀr sÄ var vi bara med den vi hÀlsade pÄ och hjÀlpte...frÄnsett nÀr vi hÀmtade pizza vi bestÀllt, vÀnta ute tills vÄr tur sen en in och hÀmta.. För övrigt mÄlade vi mest och röjde jÀrnet.


NĂ€r man mĂ„lar och röjer jĂ€rnet sĂ„ behöver man uppsöka en soptipp/Ă„tervinningsstation...papp för att skydda golvet och plast pĂ„ möblerna bla mĂ„ste ju tas omhand nĂ„gonstans. Men just i denna lilla trevliga hĂ„la sĂ„ kan man visst bara köra till tippen under nĂ„gra ynkliga timmar pĂ„ torsdags eftermiddagarna...om man inte gĂ„tt pĂ„ sopkursutbildning för att fĂ„ grönt kort....hmm... Just sĂ„na hĂ€r saker fĂ„r en att bli stolt över sin egen kommun som har sĂ„ bra och generösa tider pĂ„ sin tipp Ă€ven under helger och kvĂ€llar. 

Vi fyllde upp vĂ„r bil till bristningsgrĂ€ns nĂ€r vi for hemĂ„t och pĂ„ vĂ€g hem uppfyllde vi dĂ€remot inte restriktionerna att inte stanna...vi stannade till i Hjo för en runda i hamnen. Stannade till Ă„ stannade till Ă€r vĂ€l fel uttryck vi körde medvetet in om Hjo och ner i hamnen eftersom vi i flera Ă„r sagt att vi skulle göra det och snart kommer vi inte förbi dĂ€r fler gĂ„nger. 

Hamnen i Hjo var precis lika fin som vi förvÀntade oss i sin kalla vinterskrud. Vi var typ ensamma dÀr nÀr vi kom dit men sen var det som fan hade slÀppt lös alla folk i Hjo för det kom sÄ mycket folk bÄde till bil och fot att vi trodde det var nÄgot jippo pÄ gÄng i hamnen...men det var nog bara den vackra skymningen som lockade ut folket.






Sen körde vi hem utan ett enda stopp till...
Men snart kör vi de dÀr 50 milen igen...för kanske sista gÄngen. Lite synd för det Àr en mkt fin hÄla med massor av guld korn som vi Ànnu inte har utforskat sÄ vi fÄr kanske lÀgga in ett stopp dÀr pÄ vÄr ev roadtripp som pensionÀrer.
TyvÀrr Àr det en hel del Är tills vi gÄr i pension...

Kram 💓

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar