onsdag 27 mars 2019



Att ens mamma nu fyllt last gammalt är ganska hemskt för det betyder att pappa snart också blir last gammal och jag och mina syskon nu är så gamla som man tror sina föräldrar är. Och kom inte sen och snacka om åldern på våra barn...de är ju äldre än vad vi är........

I en gammal skola nära oss gick urmoderns stora uppvaktning/kalas/fest av stapeln en riktigt råkall vårvinter dag, regnet piskade emellan åt på rutorna och himlen skiftade ömsom med sol och ömsom med mörka hotfulla moln. 

Många av gästerna hade som barn gått i den skolan som kalaset var i så det väcktes många minnen och samtalsämnena var många. Nu var en hel del omgjort och moderniserat så som toaletter inomhus ist för utedass =)

Älskade att ena skolsalen hade kvar upp höjden där katedern för stod, den gröna griffeltavlan och en mkt gammal skolbänk. Just skolbänken med sitt bänklock att lyfta upp var otroligt uppskattad av alla de små trollungarna.


I andra skolsalen hade det hängts upp massor av rislampor...gud så tjusigt i sin enkelhet. Vacker dukning i rosa toner. 



Mamma var så nöjd och det var en fröjd att se henne så lycklig, tänk att alla deras vänner kom, vänner sen barnsben, tonåren och i olika stadier i vuxenlivet. Vi barn, våra barn och våra barnbarn...de små charmade precis alla <3. 

Ett barnbarn till mamma har ett sånt fotobås, Photobooth tror jag det heter....grymt kul och jag tror varenda gäst var framme och tog foton. Gästerna fick ett fint minne av festen med sig hem.


Vilken underbar fest med perfekt catring och beställda tårtor. Syrran m man var grymma festfixare och vi andra försökte hjälpa till så gott vi kunde fast det var jobbhelg för en del av oss.

Ett stort Grattis älskade mamma på din bemärkelsedag <3

Kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar