onsdag 6 februari 2019

Okej då...då var det dags igen...skriva...radera....skriva och trycka på delete för tjugonde gången på en minut. Allt var ju redan fixat och klart i mitt huvud, ja det var det i alla fall när jag hängde upp tvätten precis...det var ett perfekt blogginlägg....nu minns jag inte ens vad det var jag hade tänkt skriva.
Fixade ju bara en liten kvällsfika till mig som skulle hålla mig sällskap medan jag skrev.... Nu sitter jag här med mina skorpor med smör på och doppar i det svalnade teet och det perfekta inlägget är bortblåst. 
Helt ärligt så suger det mesta i mitt liv just nu.

*Jag fryser ständigt här hemma fast vi har det varmt och behagligt...inomhus....ute är det femtusen gånger värre med mitt frysande.

*Ute är det svinkallt med sina tre plusgrader, regn och rusk. I ett obevakat ögonblick i kväll när jag var ute med hunden tänkte jag att det hade till och med varit bättre med snö för det hade i alla fall lyst upp....hemsk tanke för jag HATAR snö.

*Plidan på läppen blöder varje gång jag liksom biter i den...blod i munnen smakar mög...jag skulle aldrig kunna bli vampyr. Förresten är jag rädd för vampyrer och undviker allt som har med såna att göra.....

*Beställt en fin topp till ett fint kalas jag ska på. Toppen är jättefin och jag ser ut som en uppsvälld blåbärsmuffins...... 

*Den här uppsvällda muffinsen får tankar om att hård banta till kalaset....men de tankarna försvann tillsammans med fingrarna i kakburken nu när skorporna är uppätna. 

Ja inte fan är livet enkelt precis.......

Blåbärsmuffins topp utan uppsvälld kropp

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar